Fresh-Integrations

Fresh-Integrations

Bij de Digitale Transitie gaat het natuurlijk nog steeds om het soepel en doelgericht met behulp van IT-middelen laten verlopen van uw bedrijfsactiviteiten. Nieuw is de ruime keus die u voortaan heeft als u een oplossing zoekt. En ook nieuw is de manier waarop met IT middelen bestaande bedrijfsprocessen worden ondersteund.


Het ‘last mile’ probleem bij het afleveren van goederen oplossen met een drone is een goed voorbeeld van een innovatie die nog steeds erg ambitieus is. Met zo’n oplossing hebben we dan ook nog geen enkele ervaring. Maar wel met bijvoorbeeld SelfService Portals voor uw klanten, scanoplossingen voor uw magazijnen en integratiesoftware voor het synchroniseren van gegevens tussen verschillende systemen. Fresh Dynamics kan u desgewenst assisteren vanaf het in beeld brengen van de informatiehuis- houding in en om uw bedrijf. Zodra u weet waar u zaken wilt veranderen ontwerpen we samen met u een geïntegreerde oplossing, en helpen u vervolgens bij het kiezen van de juiste producten daarvoor.


Ook voor het realiseren van de gekozen oplossing bent u bij Fresh Dynamics aan het juiste adres. Onze consultants hebben tientallen jaren ervaring met de meest uiteenlopende producten, protocollen, tools en technieken. Voor de gegevensuitwisselingen gaat dat van de klassieke en strak geformaliseerde X12 en Edifact berichten via XML tot de moderne flexibele Odata koppelingen. Van SOAP tot REST en van ouderwetse FTP servers met CSV files tot en met .Net connectoren en iPaas cloud oplossingen zoals die van onze partner Alumio. Voor de goede orde: in technieken en protocollen hoeft u zich natuurlijk niet te verdiepen.