Nieuwsbrief Q2 2021

Toch een andere nieuwsbrief lezen?


*|MC:SUBJECT|*

Fresh Dynamics 

Nieuwsbrief Fresh Dynamics Q2 2021

Actueel Fresh Dynamics

Graag willen wij u onze nieuwe website onder de aandacht
brengen die dit jaar gelanceerd is, 
http://www.freshdynamics.nl

Eén van onze actuele projecten

Bij Morland (
https://www.morlanduk.com) wordt de native Dyn365FO
connector geïmplementeerd die met het integratieplatform Alumio (
https://www.alumio.com) integreert. 
Onze partner Alumio verzorgt bij Morland de communicatie van data tussen het Magento2 ecommerce-platform en Microsoft Dynamics365 Finance and Operations. Fresh Dynamics levert hier de native Dyn365FO connector en kennis van Microsoft Dynamics 365FO.

Alumio:
Integratieplatform voor commerciële connectiviteit
Creëer, beheer en bewaak software-integraties in één centraal integratieplatform. Verzend en ontvang gegevens tussen webservices van software van derden, geconfigureerd via de grafische gebruikersinterface of gedaan met code.
Morland:
“Morland vervaardigt op hout gebaseerde inrichtingsproducten die worden gebruikt in industrieën in het VK en Europa.

Opgericht in 1972 als de houtbewerkingsdivisie van Newmor en nog steeds in hetzelfde privébezit.
Tegenwoordig biedt het bedrijf decoratieve panelen, architecturale profielen en deuren aan.
Onze visie is om hoogwaardige inrichtingsmaterialen te leveren die volledig zijn afgewerkt, zodat onze klanten alleen maar hoeven te monteren en vast te zetten.

Alle machinale bewerkingen, snijden, boren en afwerken kunnen door Morland worden voltooid binnen kwaliteitsgecontroleerde productiefaciliteiten. We hanteren het ISO 9001: 2000-kwaliteitsmanagementsysteem in het hele bedrijf.

Morland heeft zwaar geïnvesteerd in het ondersteunen van gestroomlijnde productie, waarbij het merendeel van ons personeel de formele Kaizen- en 5S-training heeft gevolgd. Ondersteund door een krachtig ERP-systeem hebben we de mogelijkheid om 'just in time' bezorgservice te bieden van batch-specifieke materialen volgens rollende productielijnschema's.

Tegenwoordig is onze toeleveringsketen wereldwijd. We importeren kwaliteitsmaterialen van langdurige leveranciers van over de hele wereld, voeren een milieubeleid dat het gebruik van illegaal gekapt hout verbiedt en ondersteunt duurzame bosbouw. Morland heeft zowel FSC®- als PEFC-certificering voor de aankoop, verwerking, verkoop en distributie van gecertificeerd hout en ondersteunt actief duurzame praktijken om hulpbronnen voor de toekomst te beschermen.”
Wat zeggen onze klanten
Hans Mom, hoofd logistiek en ICT van Vihamij Handel in Arnhem noemt Fresh Dynamics een prettige en betrouwbare en ter zake kundige partner om mee samen te werken:

"Fresh Dynamics is onze partner voor al het Dynamics AX Consultancy en support-werk, ondanks dat we onze licenties bij een andere partij hebben afgenomen. Al jaren komen de Fresh Dynamics mensen bij ons over de vloer of doen remote hun werk, steeds tot volle tevredenheid. Of het nu gaat om een rol als sparringspartner, functionele ondersteuning, technische wijzigingen in Dynamics AX, beheerder Dynamics AX, maar ook advies voor third-party products, we kunnen bij hen terecht."
Wilt u meer weten? Neem dan s.v.p. contact op met Fresh Dynamics.